Airco Service

BINNEN KORT BESCHIKBAAR!!!!!!!

Een goeie conditie van uw airco systeem is niet alleen in de zomer erg fijn. maar ook in de koudere maanden helpt een goed werkende airco uitstekend tegen beslagen ramen. de airco werk dus ook als ontvochtiger!!!

Airco vullen met onze Airco service
De airco-installatie van uw auto is niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks een gedeelte van het airco vloeistof, ook wel koudemiddel genoemd. Dat is heel normaal. Wanneer de airco van de auto na verloop van tijd beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan € 500. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik. Laat dus jaarlijks een airco check uitvoeren. Bij cars4u is dat meestal GRATIS.

Een goed onderhouden airco-installatie in uw auto betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook zeker bij aan de verkeersveiligheid. ‘Frisse bestuurders’ reageren alerter en zijn tot dertig procent minder vaak betrokken bij auto-ongelukken. cars4u heeft in drie verschillende airco onderhoud pakketten. Om de airco bij te vullen gebruikt cars4u altijd de beste producten.

cars4u airco reparatie, airco check & Refresh: GRATIS of slechts € 9,95* Maak gebruik van de gratis Aircocheck voor uw auto airco onderhoud! U weet dan precies hoe goed uw airco nog werkt. *Gratis bij APK of onderhoud.

Airco Reiniging & Refresh € ,-
Met de airco onderhoudsbeurt Airco Reiniging & Refresh reinigen wij de airco van bacteriën, gisten en schimmels. We voorzien uw airco tegelijk van een frisse geur.

Airco Combi-Servicebeurt € ,-
De Airco Combi-Servicebeurt betekent een volledige bijvullling/vervanging en recycling van het koudemiddel van uw airco*, volgens officiële STEK-eisen. Bovendien reinigen wij uw airco. Dit voorkomt bacteriën en verhelpt nare luchtjes. Ook hier voorzien wij uw airco van een frisse geur. *Prijzen en recycling op basis van koudemiddel R134a. €-,